38.6 C
București
vineri, iulie 12, 2024

Societatea este plină de frustrări

Eu, unul, nu mai fac niciun efort să înțeleg de ce am ajuns aici, și încotro ne ducem. Ecologismul este un nou totalitarism, și consecințele lui se văd deja. E doar începutul. Amatori de a împrumuta ”forță de muncă” . Societatea este plină de frustrări, pe măsură ce polarizarea economică și socială atinge cote amețitoare.

Fotografia merită o explicație. Prin Franța bântuie, de ceva vreme, niște ”detașamente de partizani”, care dezumflă”, noapte de noapte, cauciucurile SUV urilor parcate. Bine că deocamdată se mulțumesc cu dezumflatul. Să nu treacă la tăiat cauciucurile. Ei bine, fotografia a stârnit scandal pentru că se vede că ”partizanul” ”lovește” mașina unei persoane cu dizabilități, și era etichetată ca atare. Eticheta, timbrul, ce-o fi fiind, are o formă ușor de recunoscut, și se vede ușor. Dar ce contează că-i faci rău cuiva? Cauza este bună. Pentru restul dezagrementelor există telefonul la service și auto-atelierele. Mai câștigă și clasa muncitoare un ban în plus, nu?

Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie