22 C
București
duminică, mai 19, 2024

Știm sigur că doar Guvernul este vinovat, pentru că nu construiește autostrăzi.

De obicei, pe șoselele României mor zilnic, în accidente auto, circa 7 oameni. Ieri, de Rusalii, au murit 21 sau 22. De trei ori peste medie. De ce? Pentru că foarte mulți au murit pe autostradă, cea acuzată că, în lipsă, este cauza celor mai multe accidente.

Ne-am gândit că, poate, cei din spatele volanului sunt principala cauză a carnagiului de pe drumurile României? Că ei, oamenii, sunt un risc sistemic, prin proastă pregătire, carnete obținute prin acte de corupție, consum de alcool și de droguri, consum scăpat de sub orice fel de control?

Vedeți vreo analiză serioasă despre cauzele acestei situații? Cine s-o facă? Oricum nu ne trebuie. Știm sigur că doar Guvernul este vinovat, pentru că nu construiește autostrăzi. Și atunci, ce rost are să mai transpiri, făcând analize?

Tenerifeeeee!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie