38.6 C
București
vineri, iulie 12, 2024

Subiectul nu e Teambuilding, e restul.

Nu un milion de spectatori, asa-i cu cocalarii, sunt multi, bă da macar 50.000, 70.000? Avem cifra asta pe tot noul val romanesc platit de CNC? Nu deschid Teambuilding nici sa ma bati, are BBC-ul niste documentare despre pictorii barocului de te ia ameteala, luati snobism d-aici: te ridici mai destept de pe scaun, iti dansează vals coeficientii Mensa, dar intrebarea ramane: 70.000 de platitori, avem? Hai, c-ati facut 100 de filme!

Asta-i subiectul real, nu daca e potrivit de bună mizeria aia. Noul val nu e elitist pentru ca cifrele jenante pe care le produce exprima o nisa subtire de snobi, eu sunt snob, va zic eu, nu o exprimă, e doar prost, doar ca altfel de prost. Sa fii bun sau foarte bun e foarte greu, va zic tot eu, nu-mi iese orice as face, asa ca raman doar snob. Exact ca noul val.

Subiectul nu e Teambuilding, e restul.

Tudor Dumitrascu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie