22 C
București
duminică, mai 19, 2024

Te aștept diseară la Șosea (Premieră)

”TE AȘTEPT DISEARĂ LA ȘOSEA”

– un spectacol despre București- un oraș ritmic pe notele dragostei-

”TE AȘTEPT DISEARA LA ȘOSEA” este un spectacol muzical–teatral original în care Gabriel FĂTU împreună cu Crina MATEI, Simona Florescu DICHISEANU și Daniel TRIFU vor purta publicul peste timp și timpuri într-un București de poveste, personificat artistic ca un veritabil poem urban, o călătorie artistică prin Bucureștiul cu dichis, elegant și boem de odinioară, pe 30 ianuarie, ora 19:00, la Sala Dalles.

Artiștii Crina MATEI, Simona Florescu DICHISEANU și Daniel TRIFU ne vor bucura cu bijuterii muzicale prețioase, cunoscute din acel București al artiștilor și al dragostei, precum ”Coșarul”, ”Vânzătoare de plăceri”, ”Lume, lume”, Trenule, mașină mică”, ”Joițica” sau ”Inimă de fată”.

Actorul Gabriel FĂTU ne va purta într-un București de altădată, îmbinând artistic și poetic momente ale trecutului tributare Bucureștiului Centenar, cu muzică veche autentică, crâmpeie de artă si parfum de epocă, la 100 de ani de la Marea Unire.

Vom păși în Bucureștiul elegant definit de boema bucureșteană, alături de Marius VERNESCU la pian, considerat unul dintre cei mai străluciți muzicieni de jazz din România, câstigător al prestigiosului Montreux Jazz Festival, împreună cu Beatrice Vernescu Roman la clape și Gabi STANESCU la vioară.

Direcția de scenă aparține Alexandrei POPESCU care și-a propus să aducă publicului necunoscutul sau mai puțin cunoscutul din diferite epoci care au marcat Bucureștiul, oferindu-i un parfum și un melanj propriu.

Durata spectacolului este de 1h și 20 de minute.

_ _ _

Direcția de scenă: Alexandra POPESCU

Distribuție:

Crina MATEI

Simona Florescu DICHISEANU

Daniel TRIFU

și

Gabriel FĂTU

Pian și aranjament muzical : Marius VERNESCU

Clape : Beatrice Vernescu ROMAN

Vioară : Gabi STANESCU

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie