17.6 C
București
luni, mai 27, 2024

Te asteptam la CEA MAI DORITA PETRECERE DE SOCIALIZARE DIN BUCURESTI!

In contextul zilelor noastre aglomerate in care suntem focusati pe job sau pe business si de multe ori uitam de noi si de ceea ce ne bucura, a aparut nevoia unui cadru in care sa socializam la un pahar de vin, sa dansam si sa intram in vorba cu cineva nou! Petrecerea NOI 2 este cadrul perfect in care sa iti faci prieteni noi si cunoaste persoane interesante pentru o posibila relatie de cuplu.

Jocurile de socializare vin să faciliteze interacțiunea dintre participanți pentru a intra mai ușor în vorbă.

Distractia pe ritmurile muzicii de pretutindeni este liantul perfect pentru persoanele dornice sa iasa din rutina de zi cu zi, sa lase stresul de la job, alergatura la cumparaturi si facturi etc si sa se bucure cateva ore de viata. Noi oamenii suntem fiinte sociale si este in natura noastra sa ne inconjuram de alti oameni.

 

Daca esti in cautarea unui loc in care sa te distrezi, iti doresti o persoana in vederea unei relatii de cuplu sau pur si simplu vrei sa-ti faci prieteni noi, vino la petrecere si participa la crearea unei comunitati cat mai mari de oameni pusi pe distractie si voie buna. Petrecerea NOI 2 este locul care imbina toate aceste lucruri si luna de luna noi persoane se alatura comunitatii largind si mai mult cercul cunoscutilor.

Te asteptam la CEA MAI DORITA PETRECERE DE SOCIALIZARE DIN BUCURESTI!

– 24 MAI 2019 (Vineri), de la ora 20.00 până spre dimineață

– Locaţie: Restaurant OLD SCHOOL (Calea Plevnei nr. 61, București)

Detalii si inscrieri: https://www.potimaimult.ro/socializare/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie