20.6 C
București
duminică, mai 19, 2024

Trecutul recent ne a demonstrat ca, mai curand, lipsa unei pregatiri temeinice in domeniu si caracterul modest pot duce la rateuri de proportii.

Importul de jurnalisti batrani in ale activismului mediatic deschide o cale noua si poate chiar provocatoare pentru modernizarea structurilor politice anchilozate sau inadaptate la cerintele electoratului.

Partea aventuroasa a acestor solutii magice consta in iluzia ca agresivitatea de limbaj sau perseverenta contestarii unor actori politici (oponenti doctrinari) se vor transfera in planul organizarii, al strategiilor de imagine sau comunicare politica.

Trecutul recent ne a demonstrat ca, mai curand, lipsa unei pregatiri temeinice in domeniu si caracterul modest pot duce la rateuri de proportii. Si reciproca e valabila, desi s-a demonstrat extrem de rar: oameni instruiti si cu abilitati multiple, exersate in alt fel decat prin revolte in scris, pot schimba directia gresita a unei organizatii politice.

de Claudiu Lucaci

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie