33.6 C
București
duminică, iulie 14, 2024

Trosc! (Premieră)

TRSOC! sau „De noi nu se mai lipește nimic”, textul și regia Andrei Adam

„TROSC!” sau „De noi nu se mai lipeşte nimic” este un spectacol despre şocul pe care îl încasăm din relaţia noastră cu cei din jurul nostru. „Trosc!” este săgeata care se înfige în fiecare din noi atunci când nu ne mai regăsim, când ne simţim singuri, când societatea nu ne mai oferă susţinerea pentru visurile noastre. E ca o rupere de ceilalţi, ca o rupere în tine însuţi, ca un impact ireversibil asupra fiecăruia din noi.

De noi nu se mai lipeşte nimic. Este un motto, un subtitlu? Sau o situaţie reală? Mai avem scăpare? Se mai poate lipi de noi ceva pentru a schimba lucrurile care ne apasă? Suntem responsabili de oamenii pe care îi creăm printre noi?

Desigur, fiecare e responsabil pentru el însuşi, însă spectacolul subliniază o latură mai puţin speculată în ziua de azi, aceea a cât de responsabili suntem noi pentru cum ajung să fie ceilalţi.
Suntem singuri. Suntem din ce în ce mai singuri. Şi asta cu cât devenim mai mulţi. Paradoxal, nu? Legăm între noi sfori artificiale cu pretextul unei iubiri consistente, dar nu obţinem decât o emoţie plastică, o legătură uşor de rupt şi rezultatul nu e decât o intensificare a apăsării pe care o avem deja.

Toate acestea, cât şi multe altele care nu se vor spune despre trăirile noastre, dar pe care le veţi regăsi în spectacol, vă invită la o călătorie ciudată, absurdă şi plină de comic prin apele tulburi ale interiorului nostru. Haideţi să construim împreună o plută şi, în timp ce plutim, să ne privim ochi în ochi ca privind într-o oglindă!

Distribuție:
Andreea – Andreea Stan
Barbu – Massimiliano Nugnes
Traian- Alexandru Tudor Sabău
Matei – Robert Poiană
Lavinia – Nuța Ilie
Silvia – Loredana Vlăduț
Mihai – Mihai Hurduc

Realizatori:
Textul și regia: Andrei Adam
Consultant Artistic: Massimiliano Nugnes
Afiș: Melissa Antonescu

16 martie 2020 la 19:00 – 20:30
Durată: 1h 20’ (fără pauză)

Modalități de achiziționare a biletelor:

* Online: mySTAGE, iaBilet.ro, AmBilet.ro, Eventbook. Prețul diferă în funcție de taxele și comisioanele fiecărei platforme de vânzare bilete!

* Rezervare la numărul de telefon 0729.669.714. Prețul biletelor este 40 lei. Acestea se pot ridica înainte de intrarea la spectacol.

*** Notă: Prețurile biletelor pentru elevi, studenți și pensionari este de 25 de lei. Acestea se pot achiziționa doar prin rezervare telefonică.

–––––-
Producție BREASLA ACTORILOR
16 martie 2020 la 19:00 – 20:30
TEATRUL DE ARTĂ
Str. Sfântul Ștefan, nr. 21, Sector 2, București

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie