20.6 C
București
duminică, mai 19, 2024

Tușeam dacă ne cumpăram Dacia nouă, nu?

Nu e tocmai ora potrivită pentru subiect, dar am eu așa un presentiment de Mama Omida în mizerie că următoarea pacoste pe care va trebui s-o scărpinăm pe burtă este cea legată de autoturismele second hand. De care e plină binecuvântata noastră țară, capră râioasă, mereu cu coada sus! Parcă văd niște directive ale UE, cu scoaterea cazanelor pe roți din circulație și, atenție, reciclarea lor după niște reguli care au să ne coste cam de vreo două ori prețul hârbului! Pe fiecare care are bazaconie gen în dotare!

Va fi tot un mecanism de sărăcire. Ne-au interzis diversele taxe, care mai micșorau zelul cumpărătorilor de mașini la mâna a doua, după care au transferat costul reciclării(cu poluare, cu tot), țărilor precum România. Vă reamintesc că noi nici gunoaiele banale nu le putem recicla. Cât trebuie să investim pentru a recicla tot, de la baterii și cauciucuri, până la fluide gen ulei și glicol? Tușeam dacă ne cumpăram Dacia nouă, nu? Am vrut Merțane și BMW! Foarte bine! Decartăm cel puțin 3000 de E pentru a o da la fier vechi! Bat câmpii? Mai vorbim peste vreun an! Să mai cumpere proștii Dieseluri d-alea mânărite de prea cinstiții nemți. După care, jale!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie