22.2 C
București
luni, iulie 22, 2024

Ultima ispravă a neisprăviților?

Vorbe și fapte: lansează Guvernul un program ”verde”, cel cu panourile solare. Și se găsesc niște deștepți, care-l blochează imediat, dar imediat, ce începe. S-au încăierat firmele care le montează. Încăierare extrem de bizară, între noi fie vorba. După care vine Mărețul Presedinte , și acuză Ciuma Roșie că nu face nimic, doar prăbușește biata țărișoară.

Să vă reamintesc acum de toate licitațiile contestate, care au blocat autostrăzi, drumuri expres, spitale, școli, grădinițe, până și nenorocita aia de epavă socială, ”Cornul și laptele”? Ultima ispravă a neisprăviților? Cazinoul din Constanța rămâne tot o ruină. Un alt deștept a depus contestație în ultima oră a ultimei zile când se mai putea depune. Întâmplare? Nu, premeditare! Noi, românii, suntem cei mai mari dușmani ai noștri. Să ne fie de bine! Dacă ne place să trăim în sărăcie, s-o ținem tot așa!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie