Un croissant rotund, umplut cu cremă, a luat cu asalt oraşul New York – şi reţelele de socializare – în această vară, notează Reuters.
„The Supreme”, un produs de patiserie asemănător „Cronut”-ului, hibridul între gogoaşă şi croissant inventat de patiserul new-yorkez Dominique Ansel care a făcut senzaţie în 2013, i-a făcut pe doritori să stea la coadă în faţa Lafayette Grand Cafe & Bakery de când a fost introdus în luna aprilie.
Croissant-ul a făcut, de asemenea, senzaţie pe TikTok şi pe Instagram, clienţii filmând cum crema curge din deliciosul preparat atunci când îl rup.
Scott Cioe, chef-ul de la Lafayette Grand Cafe & Bakery care l-a inventat, a declarat că nu avea nicio idee că produsul său va deveni viral. „Nici măcar nu am un TikTok”, a mărturisit el. AGERPRES
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.