28 C
București
duminică, iunie 23, 2024

Un perfect domn Goe.

Sincer, eu îl înțeleg pe Iohannis. Omul se plictisește. Oricât de leneș ar fi, tot vrea ceva acțiune. Vrea să mai schimbe o vorbă cu premierul, să mai bârfească un ministru-doi, să-l înjure pe Dragnea. S-o fi săturat de sinistrul ăla de Orban. Se vede n soi de învățător al națiunii, vrea să dea meditații politicienilor. Gratis. Case are, nu-i mai trebuie.

Iar nerecunoscătorii ăia din PSD n-au chef de stat de vorbă cu el. Sunt prea ocupați să se bârfească între ei, doar Iohannis lipsea din bordelul din Kiseleff!

Și așa omul nostru, frustrat și nevorbit, se răzbună cum poate. Eu zic să-și trimită la plimbare consilierii și să angajeze un psiholog. Întins pe canapea, să îndruge verzi și uscate, să regreseze în copilărie, unde sigur a fost un perfect domn Goe. Și să fie fericit și împăcat cu soarta…

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie