22 C
București
duminică, mai 19, 2024

Winter Instameet x Șugubăț

A-nceput iarna, se termină anul dar nu putem să-l încheiem fără un ultim Instameet! Sâmbătă, 7 decembrie, ne vedem la 13:00 în fața stației de metrou Universitate (gura dinspre strada Batiștei, vizavi de Hotel Intercontinental). Cristi Radu (instagram.com/raidenbucharest) ne duce pe străzi prin spatele blocurilor de pe Bălcescu și Magheru să descoperim comori urbane și locuri surprinzătoare. La 15:00 ajungem la Șugubăț, cel mai nou si colorat loc unde găsești ceva inedit: cheesecake on a stick, cu toppinguri și prezentare picture perfect 😉

Event independent, poate veni oricine din comunitatea locală de Instagram. E despre oameni, fotografie, creativitate, socializare și experiențe în locuri noi, fresh. Invită-ți prietenii Instagrammeri și vino să-ntâlnești oameni din comunitate pe care poate-i ai la Follow și nu-i știi live, dar și să descoperi unii noi!

▲ Meetup: ora 13:00 în fața stației de metrou Universitate (gura dinspre strada Batiștei, vizavi de Hotel Intercontinental)
▲ Hashtag-uri oficiale: #sugubat #cheesecakesugubat #bucurestirealist

Follow ► instagram.com/cheesecakesugubat
Follow ► instagram.com/raidenbucharest
Follow ► instagram.com/bucurestirealist

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie