33.6 C
București
duminică, iulie 14, 2024

Zero, nada!

Io ce sa mai caut in vituperarea publica dar inca n-a spus nimeni ca intre declaratia prodecanului de la teologie si atitudinea procurorului din Olt chiar nu e absolut nicio diferenta. Zero, nada! Pentru ambii femeia nu e om, îi cam curva si-i cam place! Procuroru’ stia el ca fata a fugit de acasa, e un fin cunoscator al genului, la fel ca dom profesor. Ei inteleg cu ce se ocupa don’soarele astea moderne, cu incitat barbati transpirati si nefututi. Ii ademenesc, ii fac sa si piarda mintile…

Inca nu inteleg de ce niciun psihoterapeut decent nu schiteaza profilul destul de evident al traditionalistului autoritarist alfa, puternic misogin, grav frustrat sexual, atent preocupat de moralitatea si vietile celorlalti ca sa si umple golul si saracia imensa din interior.

de Tudor Dumitrascu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie